nomansland 2

Klankmeditaties voorjaar 2019

Wie eerder een reeks Mindful Sound volgde of elders kennis maakte met meditaties en mantra’s, is welkom op de klankmeditaties. Elke bijeenkomst staat in het teken van een thema, regelmatig wordt een nieuwe mantra geïntroduceerd. We verdiepen in klank.

Mantra’s bevatten spirituele en energetische informatie die alle energetische lagen in ons lichaam voeden: fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel. Wie langere tijd met deze klanken werkt voelt hoe deze positieve resonantie wordt gevoed en versterkt, waardoor spanningen en innerlijke conflicten weg ebben.

Met deze meditaties leunen we graag aan bij het project ‘stadsverlichting’ www.stadsverlichting.nu . Mensen die samenkomen om te mediteren hebben niet enkel een positief en verlichtend effect op zichzelf en op de groep, ze nemen de positieve vibes ook mee naar buiten. Meditatie heeft een gunstige uitstraling op je omgeving.

Wanneer
Nieuwe data in 2020

Waar
vzw Polyfante, Oude Geldenaaksebaan 23, 3360 Bierbeek
Wie wil mag een zitkussen of zitbankje meebrengen. Er zijn stoelen.

Deelname
We werken met een 5-beurtenkaart.
Je betaalt 60€ voor 5 sessies, of 15€ per losse sessie. Je kaart is 1 jaar geldig.

Begeleiding
Greet Wielemans

Hoe inschrijven
Stuur een mailtje naar polyfante@gmail.com met je vraag tot inschrijven en je gegevens (adres, telefoonnummer). Je mag per sessie ter plaatse betalen, of overschrijven op het rekeningnummer.