Munay Mani

Mantras for balancing the Chakras

Tussen de lockdowns door ben ik de opname studio blijven opzoeken, en de langverwachte mantra cd is er! Het resultaat is veel mooier en professioneler geworden dan ik had durven dromen. Het kind heeft intussen een naam gekregen: ‘Munay Mani’, Mantras for balancing the chakras. En ook een eigen website, www.munaymani.com , waar je het digitale album kan kopen. We werken hiervoor samen met een online platform ‘Bandcamp’, dat je toelaat om de mantra’s alvast enkele keren gratis te beluisteren. Ga het vooral allemaal ontdekken op de website!

Het was een plezier om aan deze cd te kunnen werken, mijn lichtpuntjes is donkere tijden. Niet in het minst omwille van de fijne muzikale crew waarmee ik kon samenwerken: Nicolas Mortelmans, Carlo Strazzante, Jacques Pili, Sven Beyers, Tom Lorinc en Pascal Snoeck. Een voor een kwamen de muzikanten naar de studio om hun improvisaties in te spelen, die wij dan achteraf bewerkten. Ze hebben zelf pas het eindresultaat gehoord toen de cd klaar was. Ikzelf zing onder de naam ‘Johanna Blumm’, wat vooral voor mijn Engelstalige vrienden iets gemakkelijker bekt 😊.

Dit album is een cadeau voor deze tijd, waarin mensen zich meer en meer bewust worden van het belang van meditatie, groei, bewustwording. Mantrameditaties ondersteunen ook je immuunsysteem, en de gekozen mantra’s zijn gericht op het herbalanceren van je energiesysteem. Het reciteren of ook gewoon beluisteren van mantras heeft een bevrijdend effect, waardoor we ons gemakkelijker openstellen en aanpassen aan de steeds sneller veranderende energie van deze wereld. Tijd nemen om jezelf telkens weer in balans te brengen, maakt dat het nieuwe sneller z’n weg vindt naar jouw werkeljkheid.

In de voetsporen van dit project zijn er weer andere projecten ontstaan. Bert Corsius heeft me overtuigd om een videoclip te maken. Door het kleine einde-zomervenster van september, toen de zon voluit scheen en er eventjes iets meer mocht, heeft hij de Sarasvati mantra in een filmpje gegoten. Ik hoop dat jullie even intens genieten van al deze beelden en klanken als wij, toen we ze mochten inspelen.

Voorlopig is er enkel een digitale versie van deze cd verkrijgbaar via Bandcamp, surf naar www.munaymani.com om daar te geraken. Of stuur een mailtje naar ons, polyfante@gmail.com, en dan sturen wij jou via wetransfer de digitale versie van deze CD op, voor een minimumprijs van 11€.