Zaterdagavond 20 oktober
Officiële opening Drakenbos Bierbeek

PERS_10_Elfenbankjes_02_1000px

Welkom in mijn bos, het fantastische Meerdaalwoud! De bomen vertellen hier verhalen, en één van die verhalen schreef op in een wandel- en vertelboekje. Een subliem team gaf het verder vorm en kleur, en op 20 oktober mag jij het helemaal live meemaken! Tijdens een magische vertelwandeling van 3 km dompelen professionele vertellers Marijke Goossens, Joke Vanhimbeek, Fred Versonnen en ikzelf je onder in een spannende, mysterieuze fantasiewereld van draken, elfen en kabouters.  Bereid je voor op een uniek spektakel van licht en klank met magische performances…

Tickets en toegankelijkheid
De ticketprijs bedraagt € 4 voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Deze prijs is inclusief soep en een gratis exemplaar van het vertelboekje ‘Drakenbos, op zoek naar het ei’ voor de eerste 100 deelnemende gezinnen.

Opgelet, de wandelroute is helaas niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.

Ticketverkoop/inschrijving
Vanaf 2 oktober 2018 om 9u kan je online inschrijven via deze link van de webwinkel Bierbeek, surf naar Mysterieuze bossen ‘Drakenbos’. Vooraf reserveren is warm aanbevolen.

Acht begeleide wandelingen
De Borre Bierbeek organiseert 8 wandelingen van 3 km (+/- 1.30h) waaraan telkens maximaal 30 personen kunnen deelnemen. De vertellers begeleiden je naar het magische Drakenbos. De eerste wandeling start om 17.20u en de laatste wandeling vertrekt om 20.40u. Elke 20 minuten na het uur start een nieuwe groep. Bij inschrijving moet je het gewenste uur van je vertrek aanduiden.

Start wandeling
We verzamelen aan de boven parking waar de wandeling start en eindigt. Na de wandeling is er een gratis soepje, Scouts de Toekan voorziet een standje met drank en een versnapering.

Advertenties