van 24 tot 31 juli
Sofie Hupko en Greet Wielemans

Een zuiderse mix van yoga, a capella zingen, mantra’s en dans

 

meer

 

Het klinkt een beetje onwezenlijk na al die gekke maanden, maar van 24 tot 31 juli gaan wij met vakantie naar Joia. Dat is een domein in de streek van de Katharen, met prachtig uitzicht op een meer en op bergen. We mogen welgeteld 8 personen meenemen waarvoor we een hartverwarmend post – lockdown aanbod uitwerkten. Een ‘kom weer uit je kot in een beschermde omgeving’ vakantie. 

Graag delen we met jullie die dingen waar wij blij van worden, die ons doen opbloeien en energie geven, in een ontspannen sfeer, in een mooie omgeving en met lekker en gezond eten.   

Greet verzorgt het klankrijk gedeelte met meditatief mantra zingen en een heerlijk zingend a-capella repertoire van liederen in verschillende stijlen.  

Sofie zet iedereen in beweging met Yoga, ritmische dansactiviteiten en andere speelse en dansante bewegingsmomenten.  

Dagelijks voorzien we zo’n 5 uur aanbod. Ergens in het midden van de week is er een rustige dag voorzien. Aangezien we met zo’n kleine groep zijn, is er ruimte om ons aan te passen aan de noden van het moment. Afhankelijk van de corona-regels kunnen we tussendoor ook de mooie streek verkennen met zijn gezellige stadjes, bijzondere kerkjes en verborgen krachtplekken.  We voeden ons met alles wat we de afgelopen periode hebben moeten missen. Wij zijn alvast aan het oefenen in eigen land, zo raakt de cursus langzaam voorbereid 🙂 

dav

Het al dan niet doorgaan van deze cursus-vakantie hangt af van heel veel regeltjes en factoren waar we geen vat op hebben in het huidige corona tijdperk. Zowel wij, de organisatoren, als jullie, de deelnemers kunnen genoodzaakt zijn om last minute te annuleren. In dat geval wordt het volledige bedrag terugbetaald. Zowel Freddy en Lisette, de eigenaars van het domein, als wijzelf stellen ons soepel op wat dat betreft.  

Vermoedelijk zal je de nodige documenten moeten voorleggen om corona-proof te mogen reizen. Iedereen blijft wat dat betreft verantwoordelijk voor zichzelf, regelt zelf zijn of haar verplaatsing, en reist ook met een eigen reisverzekering. Indien gewenst kunnen we de deelnemers met elkaar in contact brengen zodat er verder kan afgesproken worden.  

In Joia kies je zelf je logeerformule. Je kan kamperen, verblijven op een éénpersoons-, of een tweepersoonskamer. Surf alvast naar www.joiawelcome.com om een kijkje te nemen op het domein. Afhankelijk van je keuze betaal je een andere deelname-prijs. 

Wanneer 
Zaterdag 24 juli 16.00u tot zaterdag 31 Juli 10.00u 

Waar 
JOIA   Clot del Pal      09600    Montbel 
Dichtstbijzijnde vlieghaven is Carcassonne. 

Je kan samen reizen per auto of dezelfde vluchten boeken en evtw samen een auto huren. Vluchten Charleroi – Carcassonne met afhaling mogelijk per taxi na afspraak (25€ pp) 
Ofwel Amsterdam of Brussel – Toulouse. Taxi is te duur, dus samen auto huren is dan handig. Auto huren bespaart de taxikosten en is ideaal om evt. uitstappen te plannen. 

Deelname 
Afhankelijk van de formule die je kiest, betaal je 

680,00 € voor de kampeerformule met volpension    
790,00 € voor de gedeelde tweepersoonskamer met volpension 
900,00 € voor een eenpersoonskamer met volpension.    

Begeleiding: Sofie Hupko en Greet Wielemans 

Hoe inschrijven 
Stuur een mailtje naar polyfante@gmail.com met je vraag tot inschrijven en je gegevens (adres, telefoonnummer). Zodra er voldoende deelnemers zijn ontvang je een bevestiging en een gedetailleerde uitnodiging tot betalen.