Kom – tot – rustival

3 dagen zingen, intuïtief schilderen en mediteren aan de rand van Meerdaalwoud
11, 12 en 13 april 2019

Voor wie er aan toe is om even stil te staan en batterijen op te laden (wie niet?) hebben we dit 3 daagse Kom-tot-rustival aan de rand van Bierbeek Bos. Een stralende groene omgeving zorgt voor de nodige zuurstof en ademruimte om er een fantastische tijd te beleven. Deze formule hebben we enkele jaren geleden uitgetest in Zuid Frankrijk, we delen ze dit jaar graag met jullie iets dichter bij huis.

Bart Schoovaerts begeleidt al jaren workshops intuïtief schilderen en Mandala tekenen.
Op zijn eigen rustige manier nodigt hij je uit om in je eigen kleurrijke flow te komen. Zo komt de creatieve stroom op gang die je dichter bij je eigen kern brengt. Er is geen enkele artistieke voorkennis vereist wat betreft schilderen of tekenen.

Als voorbereiding starten we elke ochtend met een Mindful sound klankmeditatie. We zingen mantra’s en maken rustige lange klanken die helpen om je bewust te worden van de manier waarop je hele lichaam in staat is om naar klank te luisteren en trilling te absorberen. Deze klanken bevorderen je innerlijke rust, je focus en concentratie, je creativiteit. We eindigen de dag met een vrolijke noot door samen te zingen. Ook hier is geen voorkennis vereist.

 

 

Je bent elke ochtends welkom vanaf 9.30u, de eerste workshop start om 10.00u en we eindigen om 18.00u. ‘s Middags voorzien we een vegetarische maaltijd. Wie wil blijven hangen om op eigen tempo van de stilte, het bos en de ruimte te genieten, brengt zelf een avondpicknick mee. We sluiten de deuren om 22.00u.

Data
op donderdag, vrijdag en zaterdag 11, 12 en 13 april
Telkens 10.00u tot 18.00u, met uitbol-mogelijkheid tot 22.00u

Locatie
Oude Geldenaaksebaan 23, 3360 Bierbeek

Begeleiding
Greet Wielemans en Bart Schoovaerts

Deelname
220 €, inclusief koffie, thee, middaglunch en materialen
min 6, max 10 deelnemers

Hoe inschrijven
Stuur een mailtje naar polyfante@gmail.com met je vraag tot inschrijven en je gegevens (adres, telefoonnummer). Zodra er voldoende deelnemers zijn ontvang je een bevestiging en kan je het inschrijvingsgeld overmaken.

Advertenties