Z A N G W E E K E N D
zaterdag 15 en zondag 16 september
“Zing je essentie de wereld in”

.
“Munay Mani” zijn Greet Wielemans, Tamara Geerts en Mieke Polfliet. We zingen meerstemmige liederen en mantra’s uit alle windstreken. Onze repetities starten met meditatie en improvisatie: we luisteren eerst naar de stilte en naar de klanken om van daaruit verder te werken aan de liederen die we willen brengen. Deze weg van klankmeditaties, improvisaties tot samen zingen en creëren, delen we graag met jullie.

Ons repertoire omvat liederen uit verschillende tradities en zelfgeschreven nummers met hier en daar een vleugje folk en eigen inspiratie. We zingen liederen met een ziel.
Tijdens deze 2 dagen gaan we graag samen met jullie zingend op zoek naar die ziel. We nodigen je uit om verbinding te maken met de frequentie van je essentie, om van daaruit jouw authentieke klank neer te zetten.

Elke dag start met klankmeditaties, rustige stemopwarming en stretching van je lichaam, waarna we afstemmen op de klank van de groep. We gaan ook veel zingen, meerstemmig zingen. Muziek kunnen lezen is niet nodig, liedjes worden voornamelijk gedeeld op het gehoor. Alle arrangementen zijn prettig en toegankelijk en nodigen je uit je eigen stem- en zangcapaciteiten ten volle te ontdekken.

 

Begeleiding:
Mieke Polfliet, Tamara Geerts en Greet Wielemans

Wanneer
zaterdag en zondag 15 en 16 september
Van 10.00u tot 16.30u

Waar
vzw Polyfante, Oude Geldenaaksebaan 23, 3360 Bierbeek

Deelname
120€ , koffie en thee inbegrepen. Je brengt zelf je pick-nick mee
Wie wil mag een zitkussen of zitbankje meebrengen. Er zijn stoelen.

Hoe inschrijven
Stuur een mailtje naar polyfante@gmail.com met je vraag tot inschrijven en je gegevens (adres, telefoonnummer). Zodra er voldoende deelnemers zijn, ontvang je een uitnodiging tot betaling.

 

Munay
is een Quechua woord en betekent ‘de kracht van Liefde’

Mani
verwijst naar ‘handen’ en is Sanskriet voor ‘edelsteen’

MunayMani
is de kracht van liefde die alle windrichtingen, hemel en aarde,
hart en handen verbindt
tot een parel

 

Advertenties