Zingen zonder Stress

Vanaf september beginnen we te bouwen aan een koor!  Om de 14 dagen kan je jezelf helemaal vrij komen zingen in een ongedwongen sfeer, op de gezellige locatie van de Broeikas in Neervelp. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze reeks.

We gaan aan de slag met een breed zangrepertoire, goed voor uiteenlopende sferen en verschillend stemgebruik. Alle arrangementen worden aangeleerd op het gehoor, muziek kunnen lezen is niet nodig.

Er wordt steeds tijd besteed aan een beweeglijke en speelse stemopwarming, die een gezond stemgebruik garandeert, de creativiteit stimuleert, luistercapaciteiten ontwikkelt, en de samenhorigheid in de groep versterkt. Toegankelijkheid en ‘plezier hebben’ in zingen en muziek maken is de belangrijkste focus. Tegelijkertijd wordt ook aandacht besteed aan het ontwikkelen en versterken van muzikale en vocale vaardigheden, en wordt gewerkt aan een zo hoog mogelijk artistiek niveau. Indien mogelijk eindigen we met een kijkmoment.

Deze reeks gaat enkel door indien deelnemers zonder mondmasker mogen zingen. Momenteel is dit eindelijk het geval, dus we zingen!

Docent
Greet Wielemans, vzw Polyfante

Data

  • 29 september
  • 13 en 27 oktober
  • 10 en 24 november
  • 8 en 22 december

Telkens van 20.00u tot 21.30u

Locatie
De Broeikas
Klein-Heidestraat
3370 Neervelp

Deelname
14 € per zangavond. Gezien de onzekere tijden, betaal je per avond. Je schrijft in voor de reeks.

Hoe inschrijven
Stuur je gegevens naar polyfante@gmail.com (naam en telefoonnummer) met je vraag om in te schrijven. Indien er nog plaats is, ontvang je een bevestiging. je hoeft niet op voorhand te betalen. Betaling gebeurt per avond.