D e   S t e m

www.catherinedelasalle.be
Catherine Delasalle is zangeres en was in 2009 bij ons te gast voor een poëtisch huisconcert. Ze is het gezicht van feldenkrais Gent waar ze al jaren lessen en workshops in “Bewust worden door beweging” geeft. Zowel als zangeres en lesgeefster een absolute aanrader.

www.instituteforlivingvoice.be
Institute for Living Voice (ILV) is een internationaal artistieke educatief project, gewijd aan de diversiteit en rijkdom van de vocale kunst. ILV brengt grote vocalisten samen die een diversiteit van intrigerende vocale stijlen, genres en tradities vertegenwoordigen. Zij staan jaarlijks garant voor een nieuwe reeks van verrassende workshops, concerten, debatten en lezingen.

www.voiceproject.co.uk
The Voice project is een artistiek en educatief project dat in Norfolk (UK) geleid wordt door Sian Croose en Jonathan Baker. Naast vele andere projecten organiseren zij jaarlijks ‘Vocal Invention’, een weekend van muzikaal experiment, workshops en producties voor en met koren, vocalisten en componisten.

D e   V e r h a l e n

www.woudnimf.be
Hadewijch vertelt…

www.verhalenvoorhetleven.be
Rien van Meensel vertelt…

www.schobbejak.be
www.fonkelvogel.be

Fred Versonnen vertelt en vertelt…

H e t   K l a n k w e r k

www.openearcenter.com
Pat Moffit Cook is een pionier in het onderzoek naar de betekenis en mogelijke toepassingen van cross-culturele klank en muziek in de gezondheidszorg. Al meer dan 30 jaar reist ze de wereld rond om in andere culturen deel te nemen aan het dagelijkse leven en aan muzikale rituelen, voornamelijk in China, Indonesië en India. Pat is een docent, consultant, arts en auteur, en regelmatig op doortocht in België.

www.globalsoundhealing.net
Nestor Kornblum en Michêle Averard zijn internationaal erkende klanktherapeuten, docenten en muzikanten. Zij zijn de oprichters van de ‘Association of Sound Therapy and Harmonic Studies’ en mede-oprichters van de ‘International Association of Sound Therapy’. Nestor is bovendien een zeer getalenteerde boventoon zanger, en heeft de gave om deze techniek op een heldere manier door te geven en aan te leren. Workshops hier in België worden georganiseerd door www.thuisinjezelf.be .

www.merlyn.be
Tegelijk shop en centrum en ontmoetingsplaats die overloopt van instrumenten, activiteiten en de meest uiteenlopende klanken van Erpe Mere en wijde omstreken. Je moet wel een Merlyn zijn om dat allemaal tegelijk te bolwerken 🙂

www.helendeklanken.nl
www.soundfulness.com
Deze links leiden je naar uitgebreide websites van Coen Tuerlings en Kees Peters. Naast een uitgebreid eigen aanbod aan cursussen en activiteiten vind je op deze sites ook heel wat informatie over wat er gaande is op het gebied van klankwerk bij onze noorderburen.