opleiding 2

Ring the bells that still can ring
Forget your perfect offering
There is a crack in everything
that’s how the light gets in
Leonard Cohen

Wie eerder een basisopleiding klankschalen volgde (bij mij of elders) is welkom op dit vervolgweekend. Waar de basisopleiding vooral focust op de effecten van klank op het lichaam, de chakra’s en het energetisch lichaam, duiken we nu in de verbeelding.

Klank wordt gecombineerd met creatieve verbeeldingsopdrachten zowel binnen als buiten in de natuur. We verkennen hoe klankschalen kunnen aanwezig zijn tijdens natuurcoachings.  We breiden de mogelijkheden tot klankmassages en klankopstellingen verder uit.

Healing heeft niet alleen plaats omwille van ons helend werk, maar ook omwille van ‘iets’ dan werkt en zijn weg vindt door ons. Hoe meer we bereid zijn om in de spiegel te kijken en om te accepteren dat er ‘iets’ is dat ons overstijgt en ons verbindt, hoe meer ruimte we geven aan de klank om nieuwe en verbindende mogelijkheden voor ons te openen.

Deze tweede module ‘klankschalen’ verwelkomt iedereen die dit werk met de zingende spiegels verder wil zetten.

Wanneer
zaterdag en zondag 22 en 23 juni 2024
van 10.00u tot 17.00u
Bierbeek

Deelname
220€   koffie, thee en een lichte lunch met veel groenten inbegrepen.
vroegboekkorting: 200€ indien je inschrijft voor 31 mei
min 5, max 10 deelnemers

Hoe inschrijven
Stuur een mailtje naar polyfante@gmail.com met je vraag tot inschrijven en je gegevens (adres, telefoonnummer). Zodra er voldoende deelnemers zijn ontvang je een bevestiging en kan je het inschrijvingsgeld overmaken.