Ons klankaanbod groeit gestaag. Meer en meer mensen voelen de nood om klankgericht met hun stem te werken, gewoon voor zichzelf of voor het plezier om met de klank in een groep te zijn. Daarnaast maken klankschalen al meer dan 10 jaar deel uit van mijn werk en mijn leven, en deel ik graag de informatie die ik intussen vergaarde. Je bent meer dan welkom voor volgende activiteiten:

Mindful Sound

Velen kennen de invloed van beweging op het ‘goed gevoel’, zoals je dat kan ervaren via yoga oefeningen of Tai Chi. Tijdens een Mindful Sound reeks leer je hoe klank en je eigen stem kunnen bijdragen tot meer innerlijke rust, een betere focus en concentratie, grotere creativiteit en een gezondere aandacht voor je ademhaling en je lichaam.
Deze reeksen staan open voor mensen die graag mogelijkheden onderzoeken om hun eigen welbevinden te vergroten, en voor wie stem en klank ingangspoorten kunnen zijn.

Klankschalen

In eerste instantie denk je bij klankschalen wellicht aan relaxatie, meditatie en verdieping, waar deze instrumenten ook uitstekend geschikt voor zijn. We merken echter dat klanken maken met kinderen, jongeren en ook volwassenen heel grappig, verrassend, leuk en muzikaal kan zijn. Het combineren van klankschalen met andere activiteiten als yoga, tai-chi, dans, zang, verhalen vertellen… geeft steeds weer nieuwe mogelijkheden en ervaringen.

Individuele klankrelaxatie of therapie

Tijdens een individuele klankbehandeling plaats ik klankschalen op en rond je lichaam. Vervolgens worden de klankschalen aangeslagen en bespeeld. De klanken brengen je snel in een diepe relaxatie, en gaan de energiestroom in je lichaam stimuleren. In het kader van een klanktherapie kunnen via de klanken specifieke blokkades in de energiestroom gedetecteerd worden. Vervolgens kan dan verder gewerkt worden aan een betere klank- en energiedoorstroming. Klank is een heilzaam gezelschap in tijden van grote veranderingen in je leven. Bij grote vermoeidheid kunnen boventonen voedend en ondersteunend werken.
Neem telefonisch contact op voor een afspraak.